Nvhscutie's Direct Future - Cant Teach My Old Heart New Tricks

Sköna semestrar

Vad skall ni göra på nästa semester? Skall ni ta er framåt eller skall ni klara av att göra något nytt? Allt handlar om att vilja göra det som man annars inte hade gjort, vilket jag tror är en bra sak för alla som är med och som klarar sig med. SÅ om man har en skidsemester planerad så kanske man kan se till att vilja göra det som man annars inte hade gjort, vilket jag tror är en bra ide för alla, men speciellt för familjerna som har barn och vill få barnen till en annan miljö och ombyte med.
Detta med att åka på semester är något som dom flesta drömmer om och varför då inte bara se till att göra sådant för alla som är med och liksom också vilja få igenom det som handlar om riktigt bra saker. När man får igenom detta så kan man verkligen vilja göra fler saker för alla andra och då kan man välja att göra lite annat med. Ja, tro det eller ej men om man kan göra lite sådana saker så kan man ta med familjen på en riktigt bra semester i fjällen.

Bra resor för alla som är med

Jag tycker att man skall ta bussen så att man också verkligen vill göra lite andra saker för dom som är med. om man känner att man klarar av göra lite av detta så då kan man också välja att göra sådant so man annars inte hade gjort. JA att komma ut i naturen så kan man välja att göra sådant och detta kan i sin tur leda till att man också kanske vill göra detta på ett sätt som gör att barnen mår bättre och känner att det var värt allting. Det handlar om bra saker helt enkelt för alla som kan.